Medulin

Apartmaji Riva ***

Apartmaji Riva se nahajajo na osrednji lokaciji v mestu, nedaleč od vhoda v kamp Medulin. Izbirate lahko med šestimi družinskimi apartmaji, kateri sprejmejo 3 oz. 4 goste. Vsak apartma nudi balkon s pogledom na morje in pristanišče. Oprema: televizija, klima, wifi, parkirišče… Velika peščena plaža je oddaljena 30m, v bližini so različne športne površine.

Apartmaji Zivan ***

Apartmaji Zivan stojijo v stanovanjskem predelu Pošesi, 1km od središča mesta. V novozgrajeni hiši se nahajata dva družinska apartmaja za 4-6 oseb. Sodobno in svetlo opremljeni enoti nudita vse sodobne pripomočke za prijetne počitniške dni. Na prostem je prostor za piknike in žar. Skalnata plaža je oddaljena le 20m, 15min sprehoda je do prodnate plaže Bijeca.

Apartmaji Idila ***

Apartmaje Idila boste našli na super lokaciji tik ob plaži Bijeca. Nudijo vam štiri manjše enosobne aparmaje za 2-4 osebe. Vsak apartma nudi klimo, brezžični internet ter balkon s pogledom na morje. V neposredni bližini so restavracija, fast food kiosk ter prodaja sadja in zelenjave. Na plaži si lahko izposodite plovila, se pozanimate glede jadranja na deski…

Apartmaji Villa Ana ***

Apartmajska hiša Villa Ana se nahaja tik ob morju in nudi apartmaje ter studie z razgledom na medulinsko pristanišče. Studii so opremljeni z 2-3 ležišči, apartmaji pa z 4. Vsi so opremljeni z klimo, dostopate lahko do brezžičnega interneta. Trgovina je oddaljena le nekaj metrov, v bližini je več restavracij. Do prodnato-peščene plaže Bijeca je 10min sprehoda.

Villa Marija ****

Villa Marija nudi tri spalne sobe oz. skupno 8-10 ležišč. Primerna je za počitnikovanje dveh večjih družin ali skupine prijateljev. Nudi balkon in teraso, klimatsko napravo, satelitsko televizijo ter številne kuhinjske pripomočke. Gostje lahko dostopajo do wifi omrežja. Pred hišo se nahaja urejen vrt z zunanjim bazenom in teraso za sončenje. Skalnata plaža je oddaljena 100m.

Ob morju Medulin