Novigrad

Apartma Oblò

Apartma Oblò boste našli na super lokaciji v središču mesta. Iz verande, na kateri lahko posedite in pečete na žaru, je lep pogled na morje. Apartma sprejme do 4 osebe, dovoljeno je tudi bivanje psov. Oprema: klima, wifi, televizija, brisače in posteljnina … Apartma je dostopen tudi gibalno oviranim gostom. Plaža se nahaja le nekaj metrov od nastanitve.

Apartma Rivarela 31

Apartma Rivarela 31 se nahaja ob obalni poti med starim mestnim jedrom ter hotelskih kompleksom Maestral. Udoben dvosobni apartma lahko gosti do 4 osebe, dovoljeni so tudi kužki. Opremljen je z klimo, brezžičnim internetom ter televizijo. Pred hišo je prijeten vrt z žarom, lahko si tudi izposodite ležalnike za plažo. 5min sprehoda je do kompleksa teniških igrišč.

Apartma Valerio

Prostoren, svetel in moderno opremljen apartma Valerio stoji na mirni lokaciji v vasici Dajla, 3.5km severno od Novigrada. Apartma nudi dve spalni sobi s skupno 4 ležišči, balkon, klimo in brezžični internet. Ob hiši je vrt z veliko zelenja, kjer lahko tudi pečete na žaru. Plaža je oddaljena le nekaj korakov. Do najbližje trgovine je 100m.

Apartmaji Sinčić

Apartmaji Sinčić se nahajajo ob glavni mestni ulici, le minuto hoje od najbližje plaže. Na voljo sta dva manjša pritlična apartmaja, v katerih lahko bivata po 2 osebi. Ob apartmaja nudita televizijo, klimo, brezžični internet ter zunanjo verando. Na voljo so tudi posteljnina in brisače. Trgovina, restavracije, kavarne, znamenitosti in pristanišče so na dosegu kratkega sprehoda.

Apartma Pipo

Apartma Pipo boste našli v apartmajskem naselju Mareda pri Novigradu. Lepo urejen apartma z dvema spalnima sobama lahko sprejme do 5 oseb. Oprema: televizja z DVD predvajalnikom, wifi, klima, namizne igre, knjige … Iz dnevne sobe je lep razgled na morje. Plaža je oddaljena 3min hoje. V kampu Mareda lahko uporabljate športne površine.

Ob morju Novigrad