Poreč

Apartmaji Galijot

Apartmaji Galijot so del turističnega naselja Plava Laguna pri Poreču. Izbirate lahko med enosobnimi apartmaji za 2-3 osebe ali dvosobnimi za 4-5 oseb. Vsi apartmaji nudijo manjšo teraso, določeni pa tudi pogled na morje. Oprema: klima, brisače, posteljnina, televizija. Na območju naselja je možen dostop do wifi omrežja. Na voljo so različne plaže, zunanji bazen, restavracija, kavarna, športne površine …

Apartmaji Timi

Apartmaje Timi boste našli na odlični lokaciji, le 5min hoda od plaže Pical. Nudijo vam manjši studio za 2 osebi ter apartma za 4 goste. S seboj lahko pripeljete tudi kužka. Ob apartmaja sta klimatizirana, nudita še balkon ali teraso, televizijo in dostop do brezžičnega interneta. Trgovina je oddaljena 5min, središče mesta pa 800m.

Apartma Villa Mediteran

Prostoren apartma v Villi Mediteran nudi krasen razgled na poreško marino. Skupaj s pomožnim ležiščem v dnevni sobi lahko v njem biva 5-6 ljudi. Opremljen je z teraso, televizijo, klimatsko napravo in brezžičnim internetom. Nudijo vam tudi storitve masaže, solarija in fitnesa. V sosednji stavbi najdete supermarket in gostinske lokale. Najbližja plaža je oddaljena 2-3 minute sprehoda.

Apartmaji Cupar

Apartmaji Cupar se nahajajo v mirnem okolišu, 10min od mestnega središča. Izbirate lahko med dvema manjšima a prijetno opremljenima apartmajema za 2 osebi. Poleg terase nudita še klimatsko napravo, televizijo ter brezžično internetno povezavo. Na vrtu se lahko sproščate in družite z ostalimi gosti. Do plaže je le nekaj korakov skozi manjši park.

Apartma Sea Breeze

Apartma Sea Breeze boste našli na odlični lokaciji ob morju in plaži v predelu Materada. Sestavljen je iz dveh spalnic z 4 ležišči. Skupno lahko sprejme do 8 oseb, idealno za počitnice dveh družin. Oprema: klima, wifi, televizija, kuhinjska oprema … Na vrtu lahko uporabljate kamin z žarom ter ležalnike. Nedaleč od nastanitve so teniška igrišča, tobogani …

Ob morju Poreč