Pula

Villa Alexandra ***

Villa Alexandra stoji na odlični lokaciji v predelu Pješčana uvala, le 50m oddaljena od morja. V vili se nahaja šest apartmajev, primernih za bivanje 2-6 oseb. Vsak apartma nudi klimo, televizijo z DVD predvajalnikom, kuhinjske pripomočke in balkon / verando. Pred hišo je urejen vrt z prostorom za žar. Ob bližnji prodnati plaži so tudi različna športna igrišča.

Apartmaji La Playa ***

Hišnim ljubljenčkom prijazne apartmaje La Playa boste našli tik pred prodnato plažo v Pješčeni uvali. Štirje družinski apartmaju nudijo balkon s pogledom na morje ter polotok Verudela. Oprema: klima, wifi, satelitska televizija, posteljno perilo / brisače… Ob hiši je tudi manjša restavracija z jedmi po naročilu. Ob plaži so na voljo številne športne aktivnosti ter napihljiv vodni park.

Verudela Beach Aparmaji ***

Apartmaje Verudela Beach najdete na najboljši lokaciji v Puli – zelenem polotoku Verudela. Na voljo so eno- ali dvosobni apartmaji za 4-6 oseb, večina z pogledom na morje. V turističnem naselju nudijo številne športne aktivnosti, zunanje bazene, akvarij, potapljaške točke, restavracije in kavarne… Plaža je večidel skalnata, za otroke sta primerni prodnati plaži Histria in Hawai.

Apartma Sea Dreams ***

Apartma Sea Dreams sprejme 2 odrasla in 2 otroka ter se nahaja na lepi lokaciji ob morju v predelu Stoja. Nudi balkon, klimo in brezžični internet, televizijo ter kuhinjske pripomočke. Z zelenjem obdan vrt nudi tudi priročen žar. Središče mesta je oddaljeno 2.5km. Okolica nudi različne plaže v zalivih Zelenika, Stoja, Valovine in Mužilj.

Apartmaji K&D ***

Apartmaje K&D boste našli le 200m od zaliva Soline, kjer se nahajajo različne plaže ter potapljaška šola. Na voljo sta dva apartmaja za 2-4 osebe, opremljena z televizijo, klimo in brezžičnim internetom. Pred hišo je prostoren vrt z verando in žarom. V bližini je manjša restavracija, do trgovine je nekaj 100m. do središča mesta se lahko zapeljete v 10min.

Ob morju Pula