Rovinj

Apartmaji Al Mare ***

Apartmaji Al Mare se nahajajo severno od središča mesta, v bližini turističnega naselja Amarin. Nudijo vam studio za 2 osebi, apartma za 2-4 osebe ter dva apartmaja za 4 osebe. Vsi apartmaji so opremljeni z klimatsko napravo, brezžičnim internetom ter televizijo. Dovoljeno je tudi bivanje psov. Iz balkonov lahko občudujete pogled na morje. Plaža je oddaljena le nekaj korakov.

Apartmaji Rivamare ***

Apartmaji Rivamare nudijo krasen razgled na morje in mesto. Najdete jih nedaleč od kampa Porton Biondi, severno od mestnega središča. Izbirate lahko med studiem za 2 osebi ter apartmajema za 3 oz. 4 osebe. Vsi apartmaji vključujejo balkon, klimo, televizijo, posteljnino ter brisače. Omogočen je dostop do wifi povezave. Ob plaži lahko igrate nogomet na mivki.

Apartmaji Villas Rubin ****

Apartmajsko naselje Villas Rubin se nahaja ob priljubljenem kampu Polari. Na voljo je 272 odličnih apartmajev, kateri sprejmejo 3-5 gostov. V apartmajih se nahaja klimatska naprava, uporabljate lahko tudi televizijo in brezžični internet. Na prostem je terasa z vrtnim pohištvom. Naselje nudi številne športne površine, zunanje bazene, vodni park, različne plaže …

Apartmaji Hinterreiter ***

Apartmaji Hinterreiter stojijo na odlični lokaciji v starem mestnem jedru. V kamniti benečanski hiši se nahaja 9 apartmajev z razgledom na morje. Vsi apartmaji so primerni za 4 goste, dovoljeni so tudi kužki. Uporabljate lahko brezžični internet, klimo ter satelitsko televizijo. Manjša terasa je primerna za sončenje, skok v morje in peko na žaru.

Casa Sul Mar ***

Apartma Casa Sul Mar boste našli v starem mestnem jedru tik ob morju. Prostorna kamnita hiša nudi dve spalni sobi in sprejme 4-5 gostov. S seboj lahko pripeljete tudi kužka. Ob prihodu prejmete svežo posteljnino in brisače, na voljo sta klima in brezžični internet. Kopate se lahko ob hiši ali pa na 200m oddaljeni skalnati plaži.

Ob morju Rovinj