Umag

Apartmaji Silvija

Apartmaji Silvija se nahajajo v novejšem stanovanjskem bloku ob manjšem zalivu z mestno plažo. Na voljo sta dva apartmaja, primerna za bivanje 4 ali 6 oseb. Oprema: klimatska naprava, satelitska televizija, brezžični internet, kuhinjski pripomočki, balkon z pogledom na morje… Lokacija vam omogoča, da imate staro mestno jedro, tržnico, trgovino in plažo na dosegu kratkega sprehoda.

Apartma Nika

Apartma Nika boste našli v središču mesta, le 150m od mestnega trga. Primeren je za bivanje 2-4 oseb. Srednje velik apartma je opremljen z klimo, wifijem, televizijo, DVD predvajalnikom … Otroci bodo veseli namiznih iger in raznih knjig. Mestna plaža je oddaljena le nekaj korakov, v bližini so trgovina, tržnica, obalna promenada, restavracije …

Apartma Karmen

Apartma Karmen se nahaja v zgornjem nadstropju stanovanjske hiše v naselju Lovrećica pri Umagu. Prostoren apartma nudi tri spalne sobe in lahko gosti do 6 oseb. Uporabljate lahko klimatsko napravo, brezžični internet, bogato opremljeno kuhinjo. Iz prostorne terase lahko občudujete lep razgled na morje. Prodnato – skalnata plaža je oddaljena 100m. Do Umaga je 10min vožnje.

Apartma Riječka 37

Dvosobni apartma Riječka 37 stoji tik ob morju v starem mestnem jedru. Apartma se nahaja v kamniti istrski hiši in nudi klimo, wifi, televizijo ter čudovit razgled iz terase. Dovoljeno je tudi bivanje kužkov. V morje lahko skočite ob bližnji skalnati plaži ali pa pri 2min oddaljeni mestni plaži. V bližini apartmaja so restavracije, mestni muzej in sprehajalne poti.

Apartma Krota

Apartma Krota stoji na odlični lokaciji tik ob morju in skalnati plaži v kraju Lovrećica. Nudi tri spalne sobe in je primeren za 6 gostov. Uživali boste ob peki na žaru, kolesarjenju in ribolovu z lastnikom. Apartma nudi brezžični internet, televizijo in klimo. Urejena plaža Lovrećica je oddaljena le 300m, v bližini sta tudi odlična ribja restavracija ter trgovina.

Ob morju Umag