Vrsar

Apartmaji Nataša ***

Apartmaji Nataša se nahajajo nedaleč od turističnega naselja Koversada, slaba 2km od središča mesta. Najamete lahko tri apartmaje, dva v pritličju in enega v nadstropju. Največji apartma je primeren za 6 oseb, ostala dva pa za 4. Vsi apartmaji nudijo klimo, televizijo, balkon ali verando ter brezžični internet. Do najbližje plaže je le 5min sprehoda.

Apartma Alba1 ***

Alba 1 je odlično opremljen apartma za 4 osebe, katerega boste našli nedaleč od marine Funtana. Apartma se ponaša z veliko detajli iz naravnih elementov kot sta npr. kamen in les. Za dodatno udobje poskrbijo klimatska naprava, televizija in brezžični internet. Na prostem je urejen vrt z manjšim bazenom ter terasa za sončenje. Do plaže je 5min hoje.

Apartmaji Ljubica Veilchen

Apartmaji Ljubica Veilchen stojijo na lepi lokaciji v Funtani. Locirani so v mirni okolici stanovanjskih hiš. Lastnica nudi najem štirih manjših apartmajev za 2 osebi. Vsak apartma nudi balkon ali verando s pogledom na morje. Oprema: wifi, satelitska televizija, klima, kuhinjski pripomočki… Do trgovine je le nekaj korakov, plaža pa je oddaljena 7min.

Apartmaji Petalon ****

Apartmaji Petalon so del istoimenskega turističnega naselja, 800m oddaljenega od središča mesta. Izbirate lahko med 48 apartmaji z eno ali dvema spalnima sobama. Vsak apartma nudi balkon z pogledom na morje, klimo in televizijo. Na območju naselja deluje brezžični internet. Uporabljate lahko zunanje bazene, različne tipe plaž, športne površine… Znotraj naselja se nahajajo tudi trgovina, kavarna in picerija.

Apartmaji Pescatore ***

Apartmaji Pescatore se nahajajo v starejši meščanski hiši v središču mesta. Na voljo so trije apartmaji, dva manjša za 2 osebi in eden večji za 3 osebe. Vsi apartmaji nudijo klimatsko napravo in televizijo, večji apartma pa še manjšo teraso. Občudujete lahko razgled na pristanišče in marino. Do plaže pri marini oz. plaže pri Belvederu je 6-7 minut hoje.

Ob morju Vrsar